_DSF9230

De Leeuwenkoning

Ga mee naar West Afrika waar een medicijnverkoper aan de koning de toekomst voorspelt. Zijn zoon zal de machtigste koning worden die het land ooit heeft gekend. Maar een machtige koning wordt je niet zomaar, vooral niet als je nog maar een kleine jongen bent en er van alle kanten gevaar dreigt.
Meer
a3-00299a

De trommel vertelt

Als je van swingend en vies houdt! Een swingende, muzikale en interactieve vertelvoorstelling.
Meer
kantjil

Badjoe de tekenaar

Een verhaal over een jongen die niets liever doet dan tekenen. De radja van Kloenkoeng wil hem wel eens aan het werk zien en kijkt zijn ogen uit. Totdat... nou ja, luister zelf maar!
Meer
A3 met leguaan frontaal kleur 4kant

Oppasopa vertelt Musquito

Het is opadag en opa en Roosje verdwalen in geluiden, liedjes en verhalen die ze samen verzinnen. Een bijzondere muzikale vertelling. Een weelderig weefwerkje van woorden, geluiden, ritmes en liedjes. Adrie praat, zingt, zoemt, rapt, sist, neuriet, beatboxt, gromt en piept. Met zijn stem vormt hij koor en orkest, zingt hij de liedjes en vertelt hij het verhaal.
Meer
a3 gloudemans klein

Handen uit de mouwen!

Een verteltheatervoorstelling waarbij muziek een belangrijke rol speelt. Als Benjamin Tuinman uit ‘t Goer neem ik u mee naar de wereld waar tussen de woorden altijd wel ritmische klanken te horen zijn. Met een energieke, humoristische, bijna clowneske manier van vertellen zet ik de zaal op zijn kop.
Meer
ngonia3b

Kort Afrikaans

Enkele korte verhalen uit West Afrika met begeleiding van de de n'goni, de Afrikaanse jagersharp.
Meer